Ramen Keirsebilck in Brugge, West-Vlaanderen

Welkom bij Ramen Keirsebilck in Brugge, West-Vlaanderen

Ramen Keirsebilck  is gevestigd in het West-Vlaamse Sint-Michiels (bij Brugge), nabij de ingang van Boudewijn Seapark. U kan bij ons terecht voor alle schrijnwerk, ramen, schuifdeuren, ramen en buitendeuren in PVC, ramen en deuren in hout of ramen en deuren in aluminium. Alles is eigen fabricatie en maatwerk. Ook de plaatsing wordt door ons bedrijf verzorgd. 

We fabriceren en plaatsen zelf alle ramen, deuren en rolluiken. We plaatsen zelf superisolerende beglazing in onze ramen. Wij bieden U een totaaloplossing aan voor alles wat met buitenschrijnwerk (pvc, alu en hout) te maken heeft. Wij zijn vooral gespecialiseerd in particuliere woningbouw, renovaties en appartementsgebouwen. We verzorgen de binnen- en buitenafwerking volledig naar uw wens. U kan ons contacteren voor zowel nieuwbouw als renovatie. Wij hebben meer dan 40 jaar (2 generaties) ervaring.

Zowel het glas als de raamprofielen hebben een fabrieksgarantie van 10 jaar. Aarzel niet Ramen Keirsebilck te contacteren voor meer informatie.

Bezoek onze toonzaal op afspraak of vrij op zaterdag          9.30 – 12.00 en 14.00 -18.00.

Banner

Sapa Batibouwactie start op maandag 15 februari

Banner

Premies 2016

AGC Premiegids 2016

AGC Premiegids 2016

Downloaden

Energiewinstcalculator Glas

Ramen Keirsebilck aluminium, hout en PVC

 Bereken route