Ramen Keirsebilck: uw vakman voor schrijnwerk in Brugge, West-Vlaanderen

Ramen Keirsebilck in Brugge, West-Vlaanderen

Ramen Keirsebilck is gevestigd in het West-Vlaamse Sint-Michiels (bij Brugge), nabij de ingang van Boudewijn Seapark. U kan bij ons terecht voor alle schrijnwerk, ramen, deuren & schuifdeuren:

  

We fabriceren en plaatsen zelf alle ramen, deuren en rolluiken. Puur maatwerk dus! In al onze ramen plaatsen we superisolerende beglazing. We bieden u een totaaloplossing aan voor alles wat met buitenschrijnwerk in hout, PVC en aluminium te maken heeft.

Wij zijn vooral gespecialiseerd in particuliere woningbouw, renovaties en appartementsgebouwen. We verzorgen de binnen- en buitenafwerking volledig naar uw wens. U kan ons contacteren voor buitenschrijnwerk bij zowel nieuwbouw als renovatie.

Met meer dan 40 jaar ervaring (2 generaties), kunt u zeker zijn van een perfecte en kwaliteitsvolle uitvoering van de werken. Zowel het glas als de raamprofielen hebben een fabrieksgarantie van 10 jaar.

Aarzel niet schrijnwerker Ramen Keirsebilck in Brugge, West-Vlaanderen, te contacteren voor meer informatie over al uw buitenschrijnwerk!

Bekijk de video van schrijnwerker Ramen Keirsebilck in Brugge

Ramen Keirsebilck uit Brugge

Bezoek onze toonzaal op afspraak of vrij op zaterdag          9.30 – 12.00 en 14.00 -18.00.

Banner

Batibouw Cheque

Voer hier extra informatie …

Babtibouw 2017 Flyer

Babtibouw 2017 Flyer

Downloaden

Premies 2016

AGC Premiegids 2016

AGC Premiegids 2016

Downloaden

Energiewinstcalculator Glas

Ramen Keirsebilck in Sint-Michiels (Brugge, West-Vlaanderen)

 Bereken route